JOHOR BAHRU – Timbalan Menteri Dalam Negeri merangkap Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO, Datuk Seri Dr. Shamsul Anuar Nasarah hadir dalam Mesyuarat Penyelarasan Barisan Nasional (BN) Pilihanraya Negeri (PRN) Johor yang berlangsung di Bangunan UMNO Johor.
Mesyuarat tersebut bertujuan menyelaraskan jentera dan strategi BN bagi menghadapi PRN Johor yang bakal berlangsung.
Kehadiran beliau selaku Ahli MKT UMNO mencerminkan komitmen kepimpinan pusat parti dalam memastikan persiapan BN di peringkat negeri berjalan lancar dan teratur.
Shamsul Anuar yang juga Ahli Parlimen Lenggong dan Pengerusi Bilik Gerakan Pilihanraya BN Lenggong dilihat membawa pengalaman luas dalam pengurusan pilihanraya ke meja perbincangan tersebut.


