Mesra Rakyat & Sambutan Tahun Baru Cina Meriah Di Lenggong
LENGGONG – Suasana di Pekan Lenggong hari ini meriah dengan kehadiran masyarakat setempat yang bersama-sama memeriahkan program Mesra Rakyat dan Sambutan Tahun Baru Cina anjuran dua Ahli Parlimen Lenggong. Majlis yang berlangsung pada jam 4.00 petang itu mendapat sambutan hangat daripada penduduk pelbagai kaum yang hadir untuk meraikan perayaan Tahun Baru Cina bersama pemimpin mereka.
Program ini bertujuan mengeratkan hubungan antara pemimpin dan rakyat serta memupuk semangat perpaduan dalam kalangan masyarakat majmuk di Lenggong. Pelbagai aktiviti menarik telah diadakan, termasuk persembahan kebudayaan, jamuan makan, dan sesi ramah mesra bersama YB Parlimen Lenggong.
Shamsul Nasarah, Ahli Parlimen Lenggong yang turut hadir dalam majlis tersebut, menzahirkan penghargaan kepada semua pihak yang terlibat dan berharap sambutan seperti ini dapat diteruskan pada masa akan datang demi kesejahteraan dan keharmonian masyarakat.

