Kursus GOTV UMNO Bahagian Alor Setar Kedah
Kewajipan kita sebagai pemimpin dan ahli ialah melaksanakan agenda parti. Keutamaan kita mesti parti. Justeru apa juga pendirian dan keputusan yang hendaknya lakukan, pertimbangan penting yang perlu kita buat ialah apakah ianya menguntungkan parti atau tidak.
Jika ia penting pada parti kita mesti lakukan biarpun kita terpaksa melepaskan sesuatu yang sangat beharga pada diri kita secara peribadi. Apa yang penting kita mesti menang dalam PRU15 nanti.
Hari ini saya Merasmikan Majlis Penutupan Program GOTV yang dilaksanakan oleh UMNO Bahagian Alor Star di Pendang.
Saya merakamkan ucapan tahniah atas kursus sebagai persediaan menghadapi PRU15 UMNO Bahagian Alor Star yang diketuai oleh Ybhg Dato Yusof Ismail.
Tahniah atas kejayaan kursus ini. Semua pimpinan UMNO Bahagian Alor Setar hadir dalam program ini.